Az én cikis történetem kb. 5 évvel ezelőtt, egy borászati eseményen játszódott le, ahol nagyon sok borász képviseltette magát, köztük zömmel a fiatalabbjai. Nem titkolt szándékom volt, hogy majd összeismerkedek valakivel, ezért jól ki is csíptem magam, magassarkú meg minden, ami kell. Barátnőimmel mentem, egy vacsorával indult az esemény, ahol nagy mennyiségben és jó minőségben szolgálták fel a bort. Mikor felálltam az asztaltól, már megszédültem és habár éreztem, hogy nem vagyok egészen józan, nem gondoltam volna, hogy pár lépés múlva éppen egy emberekkel tömött lépcsőn fogok legurulni egy nagyon helyes borász srác ölébe. A srác döbbent arccal nézett rám, furán mosolyogott, de látta, hogy jól vagyok, nem esett semmi bajom és én mosolyogva mentem tovább, talán mondtam egy köszönöm félét is, de abban már nem vagyok biztos.

Mint már említettem, a hely fullon volt, de annyira pörgött velem a világ, hogy utólagosan sem tudom felmérni, hány ember láthatta az akciómat. A bartánőim előkerültek valalhonnan és mentünk tovább egy belvárosi szórakozóhelyre, ahol ugyancsak olyan dolgok történtek (tánc olasz pasikkal, csókolózás rég nem látott egyetemi csoporttársal), amiket másnap reggel meséltek el a barátnőim.

A mai napig nagyon szégyenlem és azóta szentírás, hogy borászati rendezvényekre nem megyek magas sarkúban és csak 2-3 pohárral iszom bármilyen buliról legyen szó, mert nem szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe kerülni.